Lørenskog Skiklubb (LSK)

Lørenskog Skiklubb, stiftet 1919, er Lørenskog kommunes eldste idrettsklubb., Klubben har over 700 medlemmer og aktive grupper innen langrenn, skiskyting og alpin., Skihytta innerst i Hovelsrudveien (mot Kurland) kan leies til møter og selskap. Gratis parkering.

Innmeldingsskjema finner du her

Retningslinjer for medlemmer

• Langrennsgruppa er en undergruppe av Lørenskog skiklubb. Medlemskontigenten betales til hovedgruppa som sørger for forsikringer, skihyttedrift, datasystemer, websider og klubbmesterskapspremier
  • Langrennsgruppa har organiserte treninger med kvalifiserte trenere fra 1-4 ganger pr. uke gjennom det meste av året.
  • Langrenngruppa arrangerer bl.a. løpskarusell, barmarksamling, snøsamlinger, skikarusell, smørekurs, skiskole, klubbmesterskap og
  • Madshussprinten.
  • Treningen (når det er snø) om vinteren foregår hovedsakelig i lysløypa fra Ekerud.
  • Innetrening i gymsal for de yngste som alternativ på høsten.

Afgifter/dugnader

• Treningsavgift betales til langrennsgruppa etter følgende satser (2018/2019):
    • 10 år og yngre kr 800,-
    • 11-12 år kr. 1050-
    • 13-14 år kr. 1250,-
    • 15-16 år kr. 1650,-
    • 17-20 år kr. 2150,-
  • Foresatte og utøvere må delta som instruktører o.l. på Skiskolen
  • Foresatte må delta på min. én dugnad (kafèvakt på skihytta, kakelotteri og lignende)
  • Foresatte må delta som hjelpere ved løps- og skikaruseller samt klubbmesterskap
  • I forbindelse med Madshussprinten forventes det at alle hjelper til

For øvrig gjelder hovedstyrets vedtekter.

/Styret langrenn