LØRENSKOG-KOLLEKSJONEN

Ny kolleksjon høst/vinter 2017-2018

 

Endelig har vi gleden av å lansere en ny kolleksjon klubbtøy, med Trimtex som vår nye leverandør. Bestilling skjer via egen nettbutikk (se under), og varene sendes hjem til den enkelte. Foss Sport på Strømmen har sagt seg villig til å stille som «prøverom» for oss, og vil i løpet av kort tid ha tilgjengelig et utvalg av produkter og størrelser dersom noen ønsker å prøve.

 

Bestillingsrunden høst 2018 stengte 1. oktober. Levering kan forventes i uke 46. 

 

Det er viktig å understreke at både eksisterende tøy og ny kolleksjon er «offisielle» design, og det ligger ingen forventninger til at alle må kjøpe nytt tøy selv om vi nå skifter leverandør. Vi ønsker ikke å skape unødvendig kjøpepress, men oppfordrer til «naturlig utskiftning».

 

For å gjøre det nye tøyet mer moderne og tidsriktig er det likevel gjort noen endringer i design. Vi har lagt vekt på at overtrekksdressen skal være mest mulig lik den gamle, og det skal ikke være nødvendig å kjøpe nytt for de som allerede har noe som passer. Vi har også tatt inn en rekke nye produkter med nytt design, men i fargekombinasjoner og stil som skal matche det gamle.


1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/lorenskog-skiklubb/ 

 

2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

 

3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller "Ny konto" om det er første gang du bestiller fra oss.

 

4. Tast inn Lskiklubb2017 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

 

5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

 

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips: Kommer man "bort" fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

Det ligger en produktveiledning når en klikker seg inn på hvert av produktene, sjekk disse før dere velger produkt og bestiller. Med erfaring fra våre tidligere produkter legger vi til litt ekstra produktveiledning for noen av produktene her.

   

Overtrekksdress: 

 

Pulse skijakke og skibukse: Varm og slitesterk skidress med fór som egner seg godt til barn og yngre gjennom vinteren. I tillegg et godt produkt for voksne. Kan til dels sammenlignes med vår tidligere produkttype Mission X.

 

Element skijakke og bukse: Er lettere og tynnere enn Pulse, ikke veldig ulikt type Star X som vi hadde fra vår tidligere leverandør.

 

Aviator skijakke og bukse er et overtrekkstilbud til ungdom og eldre. Dette er toppmodellen av skidressene. Den er tykkere enn Element og mer avansert i utformingen enn Pulse.

 

Luer og pannebånd:

 

Det er tre alternative luer der BI Elastic Air er type trenings og konkurranselue, tilsvarende finnes i pannebånd. BI Elastic lue og pannebånd er litt tykkere enn BI Elastic Air, men godt egnet til trening på litt kalde dager og for de yngre.

 

BI Elastic Thermo lue egner seg godt til trening på de aller kaldeste dagene samt til supportere som heier.