Julehilsen 2022

Postet av Lørenskog Skiklubb - Langrenn den 23. Des 2021

Kjære skivenner


 2021 er snart historie, og et nytt år er like rundt hjørnet. Det blir nesten umulig å skrive noen tanker om året som har gått og året som kommer uten å nevne coronaviruset, og dets påvirkning på hverdagen og gjennomføring av idrettenes aktiviteter. Restriksjonene slo innover den praktiske gjennomføringen av treningene og konkurransene, og mye av de planlagte aktivitetene måtte innstilles eller flyttes på. Det har derfor vært beundringsverdig og imponerende hvordan de ulike gruppene har klart å opprettholde aktivitetene og sørge for at alle barna og ungdommene har hatt et tilbud på treninger og konkurranser. En stor applaus til alle trenere, oppmenn og frivillige! 

 

I skrivende stund ser det ut som at også 2022 vil prege oss med restriksjoner og ulike tiltak, men la oss inderlig håpe de blir kortvarig slik at vi kan nærme oss "normalen" igjen. Aktivitetsnivået i gruppene er bra, og alt ligger til rette for at 2022 skal utvikle Lørenskog skiklubb videre. 

 

På skiforbundet sitt høstmøte fikk også en enorm bidragsyter og ildsjel i Lørenskog Skiklubb sin velfortjente hyllest. Leder i skiklubben, Mattis Thørud, fikk utmerkelsen "Årets Ildsjel 2021". Velfortjent, og hele langrennsgruppa roper et rungende "Gratulerer"!

 

Dugnad- En nødvendighet for å skape de gode rammene!

 I langrennsgruppa har vi et fantastisk miljø der foreldre bidrar som trenere, oppmenn, kakebakere eller tidtakere - med andre ord: En nødvendighet for at vi skal klare å skape de rammene vi ønsker for barna og ungdommene i klubben. Det å være med som frivillig stiller ingen krav til forhåndskunnskap om norsk skihistorie eller å kunne vite forskjellen på enkel- og dobbeldans. Lørenskog skiklubb skal verne om frivilligheten, og det er alltid plass til et par ekstra hender. 

 

Arrangementer 2022

 Vi skal også i 2022 arrangere mange spennende aktiviteter, løpskarusell, skikarusell, familiesamling med mer. Arrangementene er viktige bærebjelker i årshjulet til langrennsgruppa, og skaper en god forankring gjennom hele året. Alle aktivitetene er lavterskel, og målet er at flest mulig barn og ungdommer skal kunne delta. 

 

Det tradisjonsrike "Madshussprinten", som har vært arrangert på Hvaltjern, har nå gått igjennom flere forandringer, der navnet har blitt endret til "Lørenskog skicross". Vi jobber med et nytt konsept for dette rennet, der ambisjonen vår er å lage et moderne skirenn som ikke bare inneholder nedoverbakker og oppoverbakker. Arrangementet er også flyttet fra Hvaltjern til Lillomarka arena, en mer moderne og intim arena som vi mener passer godt til et slik arrangement.  Datoen er satt til 06.03.22, så alle medlemmer bør holde av dagen i kalenderen allerede! Det vil i denne forbindelse bli utdelt ansvar for ulike områder gruppevis slik at vi skal klare å skape den unike rammen til alle deltakerne. 

 

 Takk for innsatsen i året som har gått, vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Med ønske om en fredfull jul og et godt nyttår,

 Hilsen styret i langrennsgruppa Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.