Julehilsen 2022

Postet av Lørenskog Skiklubb - Langrenn den 23. Des 2021

Kjære skivenner


 2021 er snart historie, og et nytt år er like rundt hjørnet. Det blir nesten umulig å skrive noen tanker om året som har gått og året som kommer uten å nevne coronaviruset, og dets påvirkning på hverdagen og gjennomføring av idrettenes aktiviteter. Restriksjonene slo innover den praktiske gjennomføringen av treningene og konkurransene, og mye av de planlagte aktivitetene måtte innstilles eller flyttes på. Det har derfor vært beundringsverdig og imponerende hvordan de ulike gruppene har klart å opprettholde aktivitetene og sørge for at alle barna og ungdommene har hatt et tilbud på treninger og konkurranser. En stor applaus til alle trenere, oppmenn og frivillige! 

 

I skrivende stund ser det ut som at også 2022 vil prege oss med restriksjoner og ulike tiltak, men la oss inderlig håpe de blir kortvarig slik at vi kan nærme oss "normalen" igjen. Aktivitetsnivået i gruppene er bra, og alt ligger til rette for at 2022 skal utvikle Lørenskog skiklubb videre. 

 

På skiforbundet sitt høstmøte fikk også en enorm bidragsyter og ildsjel i Lørenskog Skiklubb sin velfortjente hyllest. Leder i skiklubben, Mattis Thørud, fikk utmerkelsen "Årets Ildsjel 2021". Velfortjent, og hele langrennsgruppa roper et rungende "Gratulerer"!

 

Dugnad- En nødvendighet for å skape de gode rammene!

 I langrennsgruppa har vi et fantastisk miljø der foreldre bidrar som trenere, oppmenn, kakebakere eller tidtakere - med andre ord: En nødvendighet for at vi skal klare å skape de rammene vi ønsker for barna og ungdommene i klubben. Det å være med som frivillig stiller ingen krav til forhåndskunnskap om norsk skihistorie eller å kunne vite forskjellen på enkel- og dobbeldans. Lørenskog skiklubb skal verne om frivilligheten, og det er alltid plass til et par ekstra hender. 

 

Arrangementer 2022

 Vi skal også i 2022 arrangere mange spennende aktiviteter, løpskarusell, skikarusell, familiesamling med mer. Arrangementene er viktige bærebjelker i årshjulet til langrennsgruppa, og skaper en god forankring gjennom hele året. Alle aktivitetene er lavterskel, og målet er at flest mulig barn og ungdommer skal kunne delta. 

 

Det tradisjonsrike "Madshussprinten", som har vært arrangert på Hvaltjern, har nå gått igjennom flere forandringer, der navnet har blitt endret til "Lørenskog skicross". Vi jobber med et nytt konsept for dette rennet, der ambisjonen vår er å lage et moderne skirenn som ikke bare inneholder nedoverbakker og oppoverbakker. Arrangementet er også flyttet fra Hvaltjern til Lillomarka arena, en mer moderne og intim arena som vi mener passer godt til et slik arrangement.  Datoen er satt til 06.03.22, så alle medlemmer bør holde av dagen i kalenderen allerede! Det vil i denne forbindelse bli utdelt ansvar for ulike områder gruppevis slik at vi skal klare å skape den unike rammen til alle deltakerne. 

 

 Takk for innsatsen i året som har gått, vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Med ønske om en fredfull jul og et godt nyttår,

 Hilsen styret i langrennsgruppa 

Lørenskog skiklubbs skiskole 2022 - AVLYST

Postet av Lørenskog Skiklubb - Langrenn den 14. Nov 2021

Grunnet smittevernreglene som fortsatt gjelder i Lørenskog, er vi dessverre nødt til å avlyse årets skiskole. Det er med tungt hjerte vi gjør dette, da vi så frem til en morsom helg på ski med ungene deres, men vi ser at det blir for krevende å gjennomføre og samtidig opprettholde smittevernreglene. E-post er sendt til alle påmeldte og påmeldingsavgiften blir refundert. 
Dersom noen av ungene ønsker å delta på en prøvetrening en av skigruppene, ere de hjertelig velkomne til det! Ta isåfall kontakt med trener for aktuell gruppe, se link:  Kontakt (idrettenonline.no)
Vi har treninger for de minste på mandager kl 18.


Helgen 8.–9. januar 2021 arrangerer Lørenskog Skiklubb sin tradisjonsrike skiskole for barn i alderen 5–8 år.
Sted: Lillomarka Arena, Oslo
Dato: Lørdag 8. januar og søndag 9. januar
Tid: kl 10.00-14.00 begge dager
Pris: Kr. 900,- (kr 700,- for barn utover ett)


Hovedfokus er å lære å gå på ski gjennom lek og moro i snøen. Skiklubbens egne trenere står for gjennomføringen assistert av klubbens yngre, aktive utøvere.
Det vil være to økter med skilek hver dag. Mellom øktene tar vi en times pause, der vi serverer lunsj i cafeen. På søndag avslutter vi med grilling og «premieutdeling», og da er ekstra hyggelig hvis foreldre er tilstede.


Lyst å bli med på skilek hver uke?
Vårt populære skilek tilbud til siste års barnehage, 1. og 2. klasse skjer hver mandag kl 18.00 på ulike steder i Lørenskog - ta kontakt for å avtale prøvetime!

Lørenskog ski Langrenn ønsker flere fortsatt flere 5-7-åringer

Postet av Lørenskog Skiklubb - Langrenn den 5. Sep 2021

Vår yngste treningsgruppe for barn født 2014, 2015 og 2016 ønsker seg flere barn - vet du om noen som kunne tenke seg å prøve seg på lekbasert og variert trening?😃
Her får barna prøve seg på allsidig og variert trening som rulleski, løping, klatring, balansetrening, stafetter, ulike leker og selvfølgelig langrennsski når snøen kommer❄️Alt med fokus på lek, treningsglede og mestring. Gruppa trener hver mandag kl 18.00-19.00. 
Ta kontakt med trener Tuva Haugstvedt for å komme på en prøvetrening eller ved spørsmål: tuvacecilie@hotmail.com / 918 23 698 

Familiesamling på Gålå 2021

Postet av Lørenskog Skiklubb - Langrenn den 3. Sep 2021

Det er med stor glede Lørenskog skiklubb - Langrenn igjen kan invitere til den årlige familiesamlingen på Wadahl Høgfjellshotell på Gålå.

Dette er et arrangement for ALLE i Lørenskog Skiklubb - fra de yngste til de eldste, og med foreldre og søsken. Som vanlig har vi gruppevis treningsøkter lørdag og søndag, og opplegg/informasjon om dette sendes ut direkte fra trenergruppene. Utenom trening er det mye sosialt samvær og hygge for både små og store.

 

Påmelding: 

Påmelding gjøres via deltaker.no på følgende link: https://www.deltager.no/event/familiesamling_lorenskog_skiklubb_2021_19112021

Påmeldingen er åpen til og med fredag 17.september kl 23:55

På grunn av kostnader ved å benytte deltaker.no er det satt en symbolsk sum på kr 15 per person. Resten av oppholdet gjøres opp ved utsjekk av hotellet.


Priser:

Kr 995,- kroner per voksen pr døgn

kr 180,- enkeltromstillegg per døgn


Barnerabatt (når barn bor i samme rom med foreldre):

0-4 år; gratis (uten egen seng)

0-4 år: 250 kr for babyseg i hele oppholdets periode

5-12 år: kr 695,- pr barn pr døgn

13 år + - voksenpris

Tillegg for hund er 150,- per døgn (må forhåndsbookes)

 Prisene inkluderer opphold med full pensjon, fra middag fredag til og med lunsj søndag.

Rommene disponeres fra kl 15:00 ankomstdagen til 12:00 avreisedagen.

Mer informasjon om hotellet finnes her: www.wadahl.no

 

Covid-19

Vi er i tett dialog med hotellet og vil komme tilbake med gjeldende smittevernstiltak når det nærmer seg. Nå krysser vi fingre og tær for at dette går bra og at samlingen i år kan gjennomføres som planlagt.

 

Vi gleder oss til en hyggelig helg, og håper flest mulig har lyst til å delta!